Communicatie

ParnasSys

Op school werken wij met het leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem ParnasSys. In dit systeem bewaren wij alle gegevens van de leerlingen en data van ons onderwijs. Bijvoorbeeld adresgegevens, medische informatie en privacy-voorkeuren. Maar ook de absenties en verslagen van de ouder(-kind)gesprekken.
 
ParnasSys heeft een ouderportaal. Dit is een afgeschermde omgeving waarin u als ouder gegevens en informatie van uw kind kunt inzien. Op het moment dat uw kind start bij ons op school ontvangt u per mail inloggegevens voor het ouderportaal. Mocht u deze gegevens niet hebben ontvangen of niet meer hebben neem dan contact met school op.
 
U vindt het ParnasSys-ouderportaal op https://inloggen.parnassys.net/idp/
 

MijnRapportfolio

MijnRapportfolio is een combinatie van een digitaal rapport en een digitaal portfolio. In deze digitale omgeving kunt u de ontwikkeling van uw kind volgen. Zowel de leerkracht als uw kind werken gedurende het schooljaar in dit portfolio. Tijdens de ouder(-kind)gesprekken staat het portfolio centraal. Tussendoor kunt u altijd inloggen en een kijkje nemen in het portfolio van uw kind.
 
Op het moment dat uw kind naar school gaat ontvangt u van de leerkracht informatie over de wijze waarop u kunt inloggen op MijnRapportfolio.

Parro

Parro is een communicatie-app waarmee wij u in een veilige digitale omgeving informeren over het reilen en zeilen van de klas en de school. Zo kunnen de leerkrachten foto's en video's delen van activiteiten, een tekstbericht sturen of een oproep plaatsen.

Ook is het mogelijk om als ouder/verzorger korte berichten te sturen naar de leerkracht van uw kind, digitaal in te tekenen voor ouder(-kind)gesprekken en aan te geven of u kunt helpen bij activiteiten.

Daarnaast kunt u via Parro altijd de agenda inzien: u weet dus precies wanneer en welke activiteiten voor het leerjaar van uw kind(eren) plaatsvinden.

Met Parro blijft u altijd en overal op de hoogte van zowel de leuke als belangrijke schoolzaken!

Parro is beschikbaar als app en als website. De app kunt u downloaden in de Appstore of Google Playstore.
Voor de webversie gaat u naar https://talk.parro.com
 


 

 
 

Cookie instellingen